Peakperformance-training voor topprestaties

                     

Neurofeedback wordt ook veel toegepast als er geen psychische klachten zijn, maar om betere prestaties neer te zetten, bijv. in de sport of in het werk. 

Dat is ook logisch, want neurofeedback laat het brein efficienter functioneren en maakt het beter bestuurbaar. In topsport, maar ook in veeleisend werk met veel verschillende complexe taken of werk waar je creatief moet presteren of werk waarbij je continu alert moet zijn. In alle gevallen is het belangrijk dat op het juiste moment de juiste focus daar moet zijn en dat als je wil en moet slapen om te kunnen herstellen je je brein tot rust moet kunnen brengen.

Dit schakelen en leren besturen van je brein kun je leren. Neurofeedback heeft vanwege de feedback die gegeven wordt een toegvoegde waarde. Maar of dit HET werkzame bestandsdeel is weten we nog niet. Want wat is het verschil tussen neurofeedback en sport en mindfullness en gaming? Brainfact werkt mee aan onderzoek om neurofeedback en effecten van neurofeedback op een innovatieve manier in te zetten bij klachten en om beter te presteren.

Uiteraard geven we ook zelf individuele neurofeedbacktrainingen in Utrecht Rotterdam en Amstetrdam. Als u contact opneemt bespreken we samen wat uw doel is en maken we een plan op maat. We zijn gewend mensen met drukke banen, veel stress en slaap of concentratieproblemen te begeleiden. Neem dus gerust contact op voor een training.