Tarieven

 

Tarieven en werkwijze 

 
Diagnostiek en behandeling individuele:
Consulten, coaching, rapportage, psychotherapie, neurofeedback, cognitieve gedragstherapie, EMDR, systeembegeleiding: 110 euro per uur
 
Training van teams:
750 per dagdeel, inclusief voorbereiding training en 1 trainer voor een door opdrachtgever samengestelde groep van maximaal 6-8 personen, lesmateriaal en certificaat (exclusief kosten lokatie). Bij grotere groepen komen we met 2 of meer trainers.
 
Open inschrijving: tarieven afhankelijk van de training, accreditaties, lokatie, hou de website, mailings en nieuwsbrieven in de gaten. 
 
In september en oktober starten we met een aantal verschillende trainingen om creativiteit, passie en probleemoplossend vermogen op de werkvloer te bevorderen.
 
We gaan oefenen op een leuke manier en zorgen dat de training goed toepasbaar is. Onze kennis van de werkvloer, van complex gedrag, van groepsprocessen en van allerlei manieren van leren en van weerstand maken dat de training effectief is en direct toepasbaar. We hebben veel aandacht voor dat het weer zo'n dag is waar je 20 dingen tegelijk moet doen, die in het zorgplan staan geschreven, waarop je je rapportages moet schrijven om te kunnen overdragen aan collega'sd en organisatie, je moet innoveren en er ook een client vraagt om zorg en aandacht en je degene die het hardste schreeuwt maar het eerste aandacht geeft en ondertussen de rustige mensen vergeet. Dat inhoudelijk werk is waar je eigenlijk voor bent opgeleid en de echte kwaliteit voor wil leveren, maar je hebt eigenlijk geen tijd om de richtlijnen te lezen, de laatste regelgeving te bestuderen en de stand van de wetenschap eigen te maken en zeker niet op dat moment. De trainingen zijn direct toepasbaar.